Opdrachtnemers

De ideale klus ligt op de loer!

De perfecte match

Pit BV matcht jou aan de klus die bij je past! Daarnaast zorgen we door persoonlijke begeleiding voor een goede opdrachtgever-opdrachtnemer relatie.
Bestaande ZZP’er

Ik zoek nieuwe projecten

Ben je al enige tijd bezig als ZZP’er en je wenst dat wij jou helpen met nieuwe aansprekende projecten, laat dan jouw gegevens achter bij ons. Wij verzoeken je vriendelijk het inschrijfformulier in te vullen en als bijlage jouw kopie KVK (niet ouder dan 3 maanden), een kopie AVB (bedrijfsaansprakelijkheids verzekering) en uw VCA-Vol certificaat mee te sturen.

Nieuw als ZZP’er

Ik wil starten als ondernemer

Steeds meer mensen zetten in deze opwaartse economische tijd de stap richting het zelfstandig ondernemerschap. Wil jij dat ook maar zie je op tegen alles wat daarbij komt kijken? Wij helpen je graag met je bedrijfsnaam, inschrijving, verzekeringen en de opening van jouw eigen zakelijke bankrekening. Neem contact op en we bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Veilig ondernemen

Pit BV verzekert!

Daarnaast kunnen we voor jou ook je eigen klant verzekeren en jouw facturen bevoorschotten en verzekeren tegen faillissement. De laatste jaren zien we helaas dat er steeds meer kleine, maar ook grotere organisaties failliet gaan. Om dit uit te sluiten kan er via Pit BV gewerkt worden met factoring waardoor je 100% verzekerd bent van een keurige betaling en hierdoor een risico uitsluit.

Een gezonde opdrachtnemer – opdrachtgever relatie?

Wij bellen je graag terug

Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Laat je gegevens even achter, we bellen je dan terug om de mogelijkheden te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.